Van Klompenburg

Wie zijn wij?

Professionals in werkplezier

Wij zijn Van Klompenburg een administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Oldebroek. Onze mensen hebben dagelijks te maken met financiële vraagstukken, belastingzaken, wet- en regelgeving, fiscale en juridische zaken. Aan ons de taak om uw administratie en fiscale vraagstukken in goede banen te leiden.

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en ambitieuze medewerkers. Mensen die zich willen inzetten voor mensen. Ons team voorziet dagelijks in de behoefte van onze klanten, door onze bereikbaarheid, deskundigheid, toegankelijkheid en ook niet onbelangrijk, onze gezelligheid.

Vanuit onze vestiging in Oldebroek helpen wij klanten graag op weg met financiën, administratie en belastingzaken. Onze medewerkers komen uit de buurt en zijn dus gewend om met de laarzen in de modder te staan.

Hebben wij een match?

We zijn een klein kantoor maar hebben grote ambities. Door de continue groei van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar teamspelers, professionals maar ook schoolverlaters. Wij zoeken mensen die gek zijn op cijfers, Excel, contact met klanten en affiniteit hebben met computers. Op deze website ventileren wij enkele vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Bekijk ook onze website www.vkeb.nl – hier zie je het team, onze diensten en nog veel meer informatie over ons kantoor.

Assistent Accountant

Zijn kwaliteit-, klant- én resultaatgerichtheid voor jou ook belangrijke waarden? Ben je bovendien op zoek naar een werkomgeving waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan is de functie van assistent accountant voor jou weggelegd!

Spreekt jou dat aan? Bekijk dan onze vacatures.

Van Klompenburg is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor. We hebben uitsluitend lange-termijn samenwerkingen en kennen onze klanten door en door. Mede hierdoor acteren we écht als partner in plaats van externe adviseurs. Van Klompenburg ontzorgt relaties d.m.v. het leveren van expertise binnen zowel samenstel, loon en fiscale praktijken.

Ontwikkel jezelf

Wil jij veel bereiken? Meer uit jezelf halen? Dat steunen wij van harte. Er zijn volop mogelijkheden binnen Van Klompenburg of je nou aan het begin van jouw carrière staat of jarenlange ervaring hebt.

Wij gaan graag met jou in gesprek.

Vrijheid

Bij Van Klompenburg zijn de lijntjes kort. Als assistent accountant krijg je te maken met klanten in allerlei sectoren. Jij onderhoudt het contact met de klanten in jouw portfolio. Van het bespreken van de jaarrekening tot begeleiding van het aangaan van een nieuwe financiering. Je werkt zelfstandig, maar zeker niet alleen.

Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid dat het werk gedaan wordt leggen we bij jou neer en daar tegenover staat dat jij de baas bent over je eigen tijdsindeling. Zolang we met elkaar het gesprek aangaan, is er veel mogelijk. Zo blijft werk en privé in balans!