Roelof Kisteman

Assistent Accountant

Ik wordt gelukkig van klanten die snel schakelen na adviesgesprekken. Door de klanten goed te instrueren stroomlijn ik graag administraties.

Dit werkt snel, efficiënt en doordat we communicatief op dezelfde golflengte zitten reduceer ik foutmarges tot nagenoeg nihil.

mr. Gerben Dekker

Belastingadviseur

Als belastingadviseur bij Van Klompenburg is geen dag hetzelfde. Dat klinkt misschien cliché, maar het is echt zo! Ik beoordeel aangiftes, houd mij bezig met advieswerkzaamheden en help collega’s en klanten met allerlei fiscale en juridische vraagstukken. Vooral deze afwisseling is iets wat mij erg aanspreekt.

Daarnaast krijg je bij Van Klompenburg, als je daar behoefte aan hebt, veel zelfstandigheid. Hierdoor leer je elke dag wel wat nieuws.

Mocht ik ergens een keer niet uitkomen, geen nood, er is altijd wel een collega die even mee wil denken. Want bij Van Klompenburg helpen wij elkaar als dat nodig is!

Duurzaam ondernemen

Neem een kijkje in ons kantoor

Het kantoor waar Van Klompenburg sinds 2019 is gehuisvest is een gerenoveerd winkelpand. Voor onze verhuizing is het pand opnieuw voorzien van duurzame materialen en is er gekozen voor een meer maatschappelijk verantwoorde manier van huisvesting. Denk hierbij aan zonnepanelen en een warmtepomp.

Ons kantoor is afgesloten van het gasnet en is qua elektra bijna zelfvoorzienend. Om dit te behalen maken wij gebruik van apparatuur dat als energiezuinig is bestempeld. Denk aan LED verlichting maar ook aan moderne computers die een stuk energiezuiniger zijn.

Ons kantoor in cijfers

14

Superleuke collega’s

657+

Klanten

2729+

Relaties